ПИНПОЙНТЕР MINELAB PRO-FIND 35 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

285,00 лв.
 • Марка: MINELAB
 • Кат. номер: 3226-0003
+ -
Цена: 285,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

                 

 

   Серията PRO-FIND  Pinpointer е съществена част от вашия комплект за откриване на съкровища. Страхотно изпълнение, отлична стойност!

   Пинпойнтерите от PRO-FIND Серията  ви помагат точно да локализирате цели в малка дупка или пукнатина, където бобината на металотърсач не може да се побере. Това води до по-малки дупки, по-малко нарушаване на околната среда и по-бързо възстановяване във  времето.

PRO-FIND 35 съдържа:

 • PRO-FIND 35 pinpointer

 • Калъф + верижка

 • 9V PP3 батерия

 • Инструкции за работа

   

                                                             ТЕХНОЛОГИИ

  DIF-ТЕХНОЛОГИЯ

  Технологията на детектор без смущения на Minelab (DIF) намалява значително смущенията с работещ метален детектор, когато pinpointer е изключен.

   

   

   

  ИНДИКАЦИЯ НА ЖЕЛЕЗНИ ЦЕЛИ

  Вече имате възможност да идентифицирате железни ненужни за вас предмети от наистина важни благородни метали.Голямо удоволствие е да работиш с уред,способен да дискриминира. 

   

   

   

                                      КАКВИ ОЩЕ ПРЕДИМСТВА ИМА ПИНПОЙНТЕРА MINELAB PRO-FIND 35

  Водоустойчив до 3 метра

  Пинпойтера е добро решение за плажно и речно търсене.Идеално се съчетава с един подводен металотърсач.

  Аудио тонове и Вибрация 

  Тук уреда е способен да засилва своя звук и силата на вибрация,когато се намира вече съвсем близо до самия предмет.

  Чувствителност

  Пинпойтера Pro-Find 35 има 5 степенна скала за намаляване и увеличаване на силата на апарата или иначе казано чувстителноста.Така той ще ни дава максимална дълбочина на работа и в същото време без излишни странични шумове.Самата сила на уреда лесно се регулира с бутоните "-" и "+".

  Лесно забележим

  Всеки пинпйнтер от серията Pro-Find има жълта дръжка.По този начин няма как да го изгубите,просто защото той винаги лесно се забелязва.

  Автоматична аларма

  Да кажем все пак сте оставили машинката и в момента не можете да я намерите а и сте заети,защото сте открили нещо важно-няма проблем,пинпойтерите от серията Pro-Find имат аларма,която се включва автоматично ако детектора е оставен включен и не се ползва от известно време.Самата аларма не спира докато вие не вземете детектора.По тази начин уреда ще ви напомня и за пестене на заряда на батериите.

  За ваше удобство по време на търсене към уреда са включни специална кобура и връзка.За да може да го прикрепите към колана си.

Подобни продукти
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB GPX 5000 + 2 СОНДИ + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Новите подобрения и функции правят GPX 5000 най-добрият детектор на злато в света!⮘ >5.5 КГ. КЪС САМОРОДНО ЗЛАТО БЕШЕ ОТКРИТ С MINELAB GPX 5000 OT А

Цена: 8 600,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB GOLD MONSTER 1000 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

➩ За търсене на самородно злато. ☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Новото попълнение от MINELAB - GOLD MONSTER 1000 е предназначен за търсене на самородно злато.Ако искате да изпробвате т

Цена: 2 350,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB GPZ 7000 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Представяме Ви най-новият топ металотърсач от MINELAB – GPZ 7000.Специализиран да открива злато до

Цена: 19 599,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB SDC 2300 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 SDC 2300 – детектор за злато от ново поколение! Машина за работа на всякакви терени с компактен, много зд

Цена: 7 549,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане