Пинпойнтер FORTUNA XELA

175,00 лв.
  • Марка: OKM
+ -
Цена: 175,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001

 
Fortuna Pinpointer XELA waterproof


FORTUNA Pinpointer XELA е ръчен металдетектор за намиране на малки метални предмети. Това устройство опростява засичането на монетите, ключовете, брачните халки или дори исторически артефакти по време на търсене на съкровища и предпазва тези предмети от драскотини и щети, които могат да бъдат причинени от инструменти ви за копаене.

Използвайки пинпойнтера, колегите спестяват време и енергия, по време на търсенето.

Металдетекторите локализират обектите с определена точност, в зависимост от размера на самата сонда. Дори функцията за прецизно определяне на детекторите (опцията пинпоинт) не локализира малки обекти с прецизна точност. Пинпойнтери като FORTUNA XELA са незаменими за търсачите на съкровища. Използвайки пинпойнтера, Вие ще спестявате време и енергия, когато изравяте находките. Докато трябва да се завъртате над обекта, пинпойнтерът ще засича малките метални части бързо и точно. За да направите това, върхът за засичането на 360° на Pinpointer се вкарва директно в отвора  или в изкопания материал. Веднага щом метален предмет е в непосредствена близост до върха на нослето, Pinpointer задейства звукова и вибрационна аларма. Колкото повече пинпойнтерът се приближава до металния предмет, толкова по-бързо със звуковите импулси или толкова по-силна ще е вибрацията. Вибрацията и звуковата обратна връзка могат да бъдат също така изключени по желание, за да отговарят на местоположението на търсенето или за да удължите живота на батерията.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Водоустойчив: Водоустойчив до 5 m (IP 68)
Индикация: Аудио, Вибрация, Аудио/Вибрация
LED осветление: включено, изключено
Батерия: 1x 9V
Живот на батерията: До 30 часа
Аларма за изтощена батерия: Да
Автоматично изключване: Да, след 5 минути
Честота: 12 kHz
Дължина: 26,5 cm
Тегло: 206,5 g (включена батерия)
Температура на използване: –10 °C до 50 °C 

FORTUNA Pinpointer XELA е водоустойчив до 5 метра и следователно е подходящ и за търсене на плажа, в езера, реки и в морето. Нито прах, нито вода могат да попаднат в това устройство, което улеснява почистването след търсене и гарантира дълъг живот. Интегрираното LED осветление осигурява допълнителна ориентация във водата, при настъпване на здрач или в тъмна среда. Pinpointer XELA може да бъде прикрепен към панталона или колана с включените кобур и предпазното въже и по този начин е бързо под ръка.

Fortuna Pinpointer XELAFortuna Pinpointer XELA

Fortuna Pinpointer XELA

Какво има в комплекта:

Пинпоинтер FORTUNA XELA
Кобур
Предпазен кабел
9V батерия
Ръководство 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане