МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB EQUINOX 800 + ПИНПОЙНТЕР MINELAB PRO-FIND 20 И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

1 850,00 лв.
  • Марка: MINELAB
  • Кат. номер: 3720-0002 2
+ -
Цена: 1 850,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-0011

                                         

 

 

      Minelab Equinox 800 е обявен за най-добрият детектор произвеждан досега. Никога  не е имало толкова много функции в лек метален детектор на такава ниска цена. Ключовите елементи включват водоустойчивост до 3 метра, едновременна многофункционална работа, изключително бърза скорост на търсене, вградена възможност за безжични слушалки и възможност да се изпълнява една от няколко различни честоти отделно от режима на многофункционалност. Всичко това и повече при зашеметяващо ниската обявена цена от 1850лв.

 

 

 

 

                                                                                                   ХАРАКТЕРИСТИКИ

      Multi-IQ е следващата важна иновация на Minelab и може да се разглежда като комбиниране на предимствата на FBS и VFLEX в новото сливане на технологии. Това не е просто преработка на единична честота VLF, нито пък е просто друго име за итерация на BBS / FBS. Чрез разработването на нова технология, както и на нов детектор "от самото начало", ще предоставяме едновременно многофункционални и избираеми единични честоти в лека платформа на ниска цена със значително по-бърза скорост на възстановяване, която е по-добра от конкурентните продукти.

 

 

 

    ☞ Multi-IQ постига висока степен на точност на идентификацията на целта на дълбочина много по-добре, отколкото може да постигне всеки един детектор с честота, включително превключващи се детектори за единична честота, които твърдят, че са много честотни. Когато Minelab използва термина "мулти-честота" имаме предвид "едновременно" - т.е. повече от една честота се предава, получава и обработва едновременно. Това позволява максимална целева чувствителност във всички типове и размери на целевите обекти, като същевременно се минимизира шума на земята (особено в солена вода). В момента има само една малка част от детектори от Minelab и други производители, които могат да бъдат класифицирани като истински много честотни, всички от които имат своите предимства и недостатъци.

 

 

 

   ☞ Как се сравнява Multi-IQ с BBS / FBS?

Multi-IQ използва различна група фундаментални честоти от BBS / FBS за генериране на широколентов мултичестотен предавателен сигнал, който е по-чувствителен към високочестотни цели и малко по-малко чувствителни към нискочестотни цели. Multi-IQ използва най-новите високоскоростни процесори и усъвършенствани техники за цифрово филтриране за много по-бърза скорост на възстановяване от технологиите BBS / FBS. Multi-IQ се справя с морска и плажна ситуация почти както и BBS / FBS.
 

 

 

Можем да избираме между 7 честоти:4kHz,5kHz,10kHz,15kHz,20kHz,40kHz,Multi


 

 


Имаме 4 режима на търсене 

ПАРК

ПОЛЕ

ПЛАЖ
 

ЗЛАТО

Имаме бърз и точен отговор за целта по време на търсене

  Какви още предимства има металотърсача Minelab Equinox 800

Имаме 4 настроени режима на търсене
Като всеки режим има два различни профила за различни условия.По този начин общо моделите за тръсене стават 8.


Безжично аудио
Имаме възможност да се насладим на уникално чист звук благодарение на безжичния модула,който е вклюен в комплекта към детектора.Или можете да ползвате оригиналните bluetooth слушалки от Minelab,които вече са включени в комплекта.Здрава и много лека конструкция
Самия металотърсач е изготвен от здрави и прочни материали,които в същото време са много леки.Благодарение на това детекота Minelab Equinox е изключително лек,с маса около 1,3 кг.


Водоустойчив
Металотърсача е напълно водоустойчив.Това значи,че спокойно можете да търсете с него както по плажове и реки така и напълно да се потапяте до 3 метра дълбочина.


Потребителски интерфейс
Голям дисплей!Вие виждате цялата необходима информация пред вас,а самите VDI числа имат големи размери за ваше удобство.Не е нужно да търсите важни странични бутони!Всичко е пред вас-избирайте честота,сменяйте програмата,регулирайте настройките.


Допълнителни настройки
Можете всеки ден да намирате нещо във вашия нов детектор.Изключително голям избор от настройки от тоналноста на праговия тон до намаляването на желения звук.За да можете да се насладите на най-добра работа.
 

 

 

 

 

 

 


 

                         Съдържание в комплекта 
 


 

                                                          ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Пинпойнтер Minelab Pro-Find 20 предлага основни характеристики  в защитен корпус, проектиран за простота и лекота на използване с аудио и вибрираща индикация на целта. Намерете монети, пръстени и злато с бързина и точност.

Minelab Pro-Find 20 Включва:

-PRO-FIND 20 pinpointer
-кобур
-Указания на много езици
  
                                                        ПредимстваДИФ ТЕХНОЛОГИЯ
Технологията на детектор без смущения на Minelab (DIF) намалява значително смущенията с работещ метален детектор, когато pinpointer е изключен.SPLASHPROOF ДИЗАЙН
Здрав, устойчив на пръски дизайн за дъждовни условия. 

 


 АУДИО И ВИБРАЦИЯ 
При Minelab Pro-Find 20 аудиотоновете се засилват, когато сондата се приближава до целта, което прави целевото местоположение по-лесно от всякога. 
Вибрационният отговор ви позволява да усещате целевия сигнал, дори когато аудио индикацията е изключена.

ЛЕСНО ЗАБЕЛЕЖИМ
PRO-FIND е ярък и лесно видим, така че няма как да го загубите при работа.

 

АЛАРМА ПРИ ЗАГУБА НА УРЕДА
Пинпойнтер Minelab Pro-Find 20 разполага с полезна аларма, която ще прозвучи след период на неактивна употреба. Това улеснява намирането на вашия забравен уред, дори във висока трева.

 


 


КОБУР

Здрав, полутвърд кобур , който се прикрепя към всеки колан, за да поддържа PRO-FIND в готовност.                                  Пинпойнтер Minelab Pro-Find 20 Технически характеристики⇐

▷Целеви показатели    Не

▷Чувствителност         Автоматична

▷Водоустойчивост       Само срещу пръски

▷Аудио индикация       Да

▷Режим вибрация        Да

▷LED Осветление        Не

▷Батерия                        9 Волта(Не е включена в комплект)

▷Живот на батерията   Около 30 часа

▷Дължина                     237 mm

▷Тегло                           193 g

▷Аксесоари                   Кобур

▷Гаранция                     24 месеца

Подобни продукти
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB GO-FIND 11 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Представяме Ви най-новата серия високотехнологични металотърсачи от MINELAB - GO-FIND. Със серията GO-FIND, компанията MINELAB задават нов стандарт при мет

Цена: 250,00 лв. 210,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB MINELAB GO-FIND 22 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Представяме Ви най-новата серия високотехнологични металотърсачи от MINELAB - GO-FIND. Със серията GO-FIND, компанията MINELAB задават нов стандарт при металотъ

Цена: 295,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB MINELAB GO-FIND 44 + ОРИГИНАЛЕН САК + ШАПКА С ЛОГОТО + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Представяме Ви най-новата серия високотехнологични металотърсачи от MINELAB - GO-FIND. Със серията GO-FIND, компанията MINELAB задават нов стандарт при метало

Цена: 550,00 лв. 399,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ MINELAB GO-FIND 66 + ОРИГИНАЛЕН САК + ШАПКА "MINELAB" + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 Представяме Ви най-новата серия високотехнологични металотърсачи от MINELAB - GO-FIND. Със серията GO-FIND, компанията MINELAB задават нов стандарт при металотъ

Цена: 535,00 лв.
***TBI***
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!