Металдетектор и 3D наземен скенер OKM Rover UC

19 550,00 лв.
  • Марка: OKM
+ -
Цена: 19 550,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Идеално устройство за търсене, при което самото то остава незабелязано: изключително лек детектор, проектиран като щека
Смарт технологии: включва проследяване на активността ви и компас
Измерва дълбочината: Клиентите са намирали обекти до 20 м дълбочина
Къде може да се използва: за търсене на съкровища, откриване на кухини, при археологията и др.
Режими на работа: Сканиране на земята, Pinpointer, Магнитометър
Каво можем да намерим с този модел: сандъци със съкровища, кухини, тунели


Най-новото поколение на Rover UC пристига с всичко, за което начинаещите, както и професионалните ловци на съкровища очакват от един идеален наземен скенер:
 
- Лесна и интуитивна работа,
- Лек, компактен и незабележим дизайн, както и
- Акустична, тактилна и визуална обратна връзка

Всичко това позволява да се постигнат най-добри резултати от измерване на подземията, без да привличате внимание.


Това е един компактен външен уред за измервания, който е маскиран като бастун и по този начин почти не се забелязва. В комбинация със Smartwatch като основно контролно устройство, Rover UC е един умен детектор, който предлага и други допълнителни функции.
 
Търсачите, които са запознати с детекторите на OKM, знаят, че Rover UC не е просто металотърсач с магнитометър и Pinpointer: Rover UC е и 3D наземен скенер. Интегрираната технология с единичен сензор позволява да се създават триизмерни графики с висока разделителна способност на подземните повърхности.

Предимствата на Rover UC с един поглед

Подобно на другите 3D наземни скенери на OKM, Rover UC ще ве убеди с перфектната си комбинация от използваемост, функционалност, ергономичност и дизайн. С минималното си тегло от само 500 g  и дължина от само 67 cm  в сгънато състояние, 3D наземният скенер може да се носи навсякъде. Някои негови основни характеристики са:

- Изключително лек
- компактен и се регулира по височина
- маскиран е като щека
- има интегрирано проследяване на активността (крачкомер, монитор за сърдечен ритъм)
- има интегриран компас и GPS (който може да се изключване)
- вкл. Android Smartwatch като контролен блок с директно показване на сканирани изображения
- винаги е готов за работа - не е необходим компютър за първоначални измервания
- вкл. предварително конфигуриран компютер със софтуер: Visualizer 3D Studio
- режими на работа: Магнитометър, Pinpointer и 3D Ground Scan
- основна целева дискриминация (черни/цветни/кухини)
- има вградена акумулаторна батерия (зарежда се чрез USB-C кабел) с време на работа до 48 часа 


Разгледайте официалното предствяне на модела
Още характеристики на модела:

- 3D Визуализация
- 3D Наземно сканиране
- Цветен дисплей/ Тъчскрийн
- GPS
- GST / EMSR
- Регулиране не дължината
- Магнитометър
- Многоезичен интерфейс
- Презареждаща се батерия с голям капацитет
- Безжична технология


Описание

OKM treasure hunting with undercover detector Rover UC

Скрити възможности: Това е възможно най-незабележимият детектор с най-добри показатели

Да търсите съкровища и в същото време да оставате незабелязан никога не е било по-лесно с металдетектора Rover UC – в края на краищата, обозначението „UC“ на този 3D наземен скенер всъщност означава "Под прикритие". Името вече показва, че детекторът е идеално замаскиран. Без да предизвиквате интерес или да привличате любопитни погледи, вие можете да търсите на места, където преди не сте били в състояние.

Finding treasures with detector Rover UC

Многофункционалният детектор Rover UC е базиран на надеждната и мощна сензорна технология OKM. Това позволява на ловците на съкровища да намират такива предмети като бижута, монети, артефакти, кутии и сандъци, както и камери, гробове или тунелни системи, скрити в подземието.
 
Благодарение на внедряването на модерни и енергоспестяващи компоненти, както и интегрирана акумулаторна батерия, детекторът може да се използва няколко часа.


Detecting treasures and analyzing targets with Rover UC smartwatch

Интуитивен 3D наземен скенер с Android Smartwatch

Специалното приложението на OKM вече е предварително инсталирано на включения смарт часовник. След включване на детектора, той се свързва автоматично при стартиране на приложението и веднага е готов за работа.
 
Лесната навигация в менюто на екрана на смарт часовника ви насочва бързо към вашата цел: Просто изберете желания режим на работа или коригирайте настройките според вашите предпочитания.

Perfectly disguised as trekking pole with fitness tracking
Интелигентно търсене на съкровища с опция за фитнес проследяване и компас

Интегрираният фитнес тракер не само превръща Rover UC в многофункционална щека, но и допълва неговия камуфлаж. Ако потребителят на Rover UC бъде привлече подозрение, той може да отвори екрана на часовника само с едно щракване, което - както обикновено за фитнес приложенията - ще покаже крачкомера и сърдечната честота.


3D Ground Scanner Rover UC with minidisplay

Също така интегриран е и компас. Което не само подпомага ориентацията в терена, но също така е от голямо предимство за 3D сканиране на земята: Опитът показва, че търсачите постигат по-добри резултати с измервания в ориентация север-юг (или юг-север), тъй като пътеките за измерване следват естественото магнитно поле на Земята.


Adjusting the height of the Rover UC trekking pole

Индивидуално търсене на съкровища: Лесно персонализиране на детектора и приложението

Регулиране на височината

Благодарение на телескопичния стик, височината на Rover UC може да се регулира индивидуално спрямо височината ви, за да се гарантира удобна стойка. Друг положителен ефект от регулирането на височината: С увеличаване на дължината сензорите в детектора работят по-чувствително и по този начин са още по-способни да засичат по-малки обекти на по-голяма дълбочина.

Езици

В приложението OKM Rover UC, потребителите могат да избират от 14 езика:

Английски
Немски
Френски
Испански
Италиански
Русски
Гръцки
Български
Полски
Turkce
Японски
Китайски


Дизайн

В зависимост от времето на деня и околността, различни дизайни на теми могат да бъдат полезни. Потребителите на устройството могат да избират между светъл дневен и тъмен нощен режим, за да виждат информацията на дисплея по-ясно и да останат незабележими дори в тъмното.

Rover UC smartwatch with day mode Rover UC smartwatch with night mode
Звук, Вибрация и Визуализация

3D Ground Scanner Rover UC with wireless headphones

Звук

Звуците са не само от съществено значение за VLF детекторите, но също така играят важна роля в наземния скенер Rover UC 3D, като:
 
-даване на обратна връзка в режим на работа Магнитометър
-като метроном за поддържане на производителността на измерванията на 3D Ground Scan

За да се гарантира тайния характер на детектора, Bluetooth слушалките могат да бъдат свързани към смарт часовника или алтернативно към смартфон. По този начин можете да чуете акустичните сигнали, без да привличате внимание.


Treasure hunting with 3D Ground Scanner Rover UC

Вибрация

Вибрацията може допълнително да се включи в менюто с настройки на приложението. Хаптичната връзка е особено полезна, когато звукът е изключен.

3D Ground Scanner Rover UC with minidisplay

Визуализация

Малкият дисплей на дръжката на Rover UC предоставя кратък преглед с информация за състоянието на батерията, състоянието на връзката, преброените стъпки (крачкомер) и ориентацията (компас). Освен това напредъкът на текущата линия за сканиране се показва по време на измерването на 3D сканиране на земята.
 
Приложението OKM предоставя визуална обратна връзка на смарт часовника с Android или алтернативно на смартфона:
 
В режим на работа 3D Ground Scan, полето за сканиране се генерира ред по ред, като 2D изображение по време на измерването. След като сканирането приключи и бъде запазено, сканираното изображение може да бъде увеличено и завъртано чрез сензорен екран на смарт часовник, за да се анализира по-подробно в полученото 3D изображение.

3D Ground Scanner Rover UC operating mode 3D Ground Scan3D Ground Scanner Rover UC operating mode Magnetometer3D Ground Scanner Rover UC operating mode Pinpointer

В режимите на работа Pinpointer и Magnetometer, измерваните стойности се показват на дисплея в реално време.


Операции под прикритие: работните режими на Rover UC

3D Ground Scanner Rover UC operating mode 3D Ground Scan

3D сканиране на земята

Графично 3D измерване на земята с ръчно и автоматично задействане на импулси: След измерване на целевата област се създава триизмерна графика, която може да бъде разгледано директно на дисплея на смарт часовника. За подробно представяне, сканираният файл може да бъде прехвърлен в бележника и анализиран в софтуера Visualizer 3D Studio.

3D Ground Scanner Rover UC operating mode Magnetometer

Магнитометър

Измерване на магнитно поле за търсене на метални предмети в подземния слой: Режимът на работа на магнитометъра се използва за получаване на бърз преглед на целевата област. Препоръчително е мястото да бъде почистено от нежелани метални предмети с помощта на магнитометъра, преди да извършите 3D сканиране на земята.

3D Ground Scanner Rover UC operating mode Pinpointer

Pinpointer

Основна идентификация на целта и визуална метална дискриминация между феромагнитни и неферомагнитни метали: С Pinpointer засечените обекти могат да бъдат локализирани още по-точно и типът на целта може да се определи по-лесно.

3D Ground Scanner Rover UC with smartwatch

Оценете измерванията в движение

Софтуерът за визуализиране на данните от сканирането вече е интегриран в приложението OKM на смарт часовника и смартфон с операционната система Android. Това означава, че всички измервания могат да се видят веднага на място и не е необходим компютър за първоначалната оценка на данните от измерването. На сензорния екран 3D графиката може да се завърта и увеличава с интуитивни жестове.
 
Благодарение на високите възможности за обработка, които смарт часовниците и смартфоните предлагат в днешно време, нашите инженери и разработчици на софтуер успяха да разработят лесен за използване, високотехнологичен 3D наземен скенер.

Анализирайте детайлно 3D сканиране на земята със софтуера Visualizer 3D Studio

3D Ground Scanner Rover UC scan data transfer


Записаните данни от 3D сканирането на земята могат да се съхраняват в смарт устройството с Android и да се гледат по всяко време. Потребителите, които предпочитат да използват компютър, могат да прехвърлят всички сканирани данни в бележника и да отварят файловете директно в софтуера Visualizer 3D Studio.

3D Ground Scanner Rover UC scan analysis on the notebook

Софтуерът Visualizer 3D Studio предоставя подробна информация за размера на заровените обекти. Освен това графиките с висока разделителна способност могат да разкрият дори формата и дълбочината на засечените обекти, ако са записани достатъчно данни от измерването. По-нататъшни подобрения и последваща обработка на данните от сканирането са възможни с различните филтри на софтуера.3D Ground Scanner Rover UC scan analysis on the smartphone
Алтернатива на Smartwatch: Android смартфон вкл. Приложение OKM

Приложението OKM Rover UC, което е интегрирано в смарт часовника, разбира се, работи и в смартфона с Android. Освен по-голям дисплей, смартфонът предлага и допълнителни предимства: С активирана SIM карта (не е включена в доставката) могат да се използват обичайните функции като телефон, интернет, управление на контакти, както и други инсталирани приложения.


Къде може да се използва:

- Археология
- Търсене на кухини
- Военна археология
- Търсене на съкровища


Какво включва доставката:

- Безжична телескопична сонда 1 брой
- Смарт часовник 1 брой
- Блутут слушалки 1 брой
- Лаптоп 1 брой
- Софтуер Visualizer 3D Studio 
- Зарядни устройства, USB кабел, адаптер за пътувания По 1 брой 
- Сак за пренос 1 брой
- Водоустойчив и удароустойчив куфар 1 брой
- Ръководство за работа 1 брой
Допълнително може да се поръча смартфон с вградено приложение на ОКМ


Спецификации:


Телескопична сонда

Размери (Д x Ш x Д): 670-1380 x 65 x 80 mm
Тегло: около 0,5 кг
Работна температура: –5°C – +60°C
Температура на съхранение: –10°C – +70°C
Влажност на въздуха 5 % – 75 %
Входно напрежение (макс.): 5 V / 2 A
Време за зареждане: 3 часа (10 – 30°C)
Време на работа: около 48 часа
Процесор: Cortex-M0+ / 24 MHz
Дисплей: LCD, 80 x 160 пиксела
Извадки: 240 в секунда при 15 бита
Сензорна технология: SCMI-15-D
Технология: GST / EMSR
Взаимовръзка: Bluetooth 5.2, макс. разстояние 8м
Компас: Да
Крачкомер: Да
Водоустойчив: не


Предаване на данни

Технология: Bluetooth 5
Честота: 2,4 – 2,4835 GHz
Максимална скорост на трансфер: 1 Mbps
Чувствителност на приемане: –85 dBm
Максимален обхват: прибл. 8 m (линия на видимост)


Компютърни минимални изисквания

Свободно дисково пространство: 250 MB
Работна памет: 2 GB
Графична карта: 1 GB RAM, OpenGL 3.3
Дисплей: 1920 x 1080
Процесор: 1,2 GHz
Операционна система: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Интерфейс: USB 2.0 за импортиране на данни от OKM детектор

Техническите данни са средни стойности. По време на работа са възможни малки отклонения.
Подобни продукти
OKM Delta Ranger

Модела идва в 2 комплекта: Light (18 800 лв) и Professional (28 200 лв) edition. ☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 OKM Delta

Цена: 18 880,00 лв.
OKM Visualizer 3D Studio

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 OKM Visualizer 3D Studio- Професионлаен софтуер: Специален софтуер за 3D изображения към детекторите на

Цена: 1 750,00 лв.
Пулс-индукционен металдетектор OKM Pulse Nova

ТОЗИ МОДЕЛ ОКМ ИМА 4 РАЗЛИЧНИ КОМПЛЕКТАЦИИМОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА 0888-509-001

Цена: 4 680,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION LIGHT

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 OKM Fusion Light Характеристики- Компактен: Лесен е за използване и за транспортиране, при което цената не е висока, а самия детектор е снабден с уникална техноло

Цена: 11 750,00 лв.
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!