BIONIC X4

23 014,00 лв.
 • Марка: OKM
 • Кат. номер: OKM BIONIC X4
+ -
Цена: 23 014,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001

 OKM Bionic X4

 • Класика: детектор за злато на дълги разстояния с два различни метода на откриване и софтуер за визуално локализиране за откриване на скрити златни съкровища на дълги разстояния
 • Дълбочина: Клиентите намерат съкровища с дълбочина до 20 метра в обхват от 10 км - 
 • Употреба: търсене на съкровища
 • Режими на работа: Ionic / Bionic

 •  
  YouTube Video
   
   
  LED осветление
  LED осветление
  Звук на живо
  Звук на живо
  Акумулаторна батерия с голям капацитет
  Акумулаторна батерия с голям капацитет
  говорител
  говорител
  Безжична технология
  Безжична технология
   
   

   Детектор за злато с Android смартфон

   Детектор Bionic X4  се използва за намиране на  заровени предмети на дълги разстояния. С помощта на кръстосано посочване може да се определи точното положение на разположения обект.

  Bionic X4 детектор за злато на дълги разстояния е разработен специално за търсещи злато любители  и иманяри, които търсят злато на далечни разстояния. За разлика от традиционните детектори за дълги разстояния, Bionic X4 може да се комбинира с Android смартфон за визуално локализиране на златни цели.

  Търсачът на съкровища открива запаси от златни и сребърни монети с Bionic X4 в Иран
  09 април 2018 г.
  Търсачът на съкровища открива запаси от златни и сребърни монети с Bionic X4 в Иран

   

  Методи за откриване при лов на злато

  Детекторът за злато на дълги разстояния Bionic X4 поддържа два различни метода за откриване, за да открие скрити златни съкровища:

   

  Йонен метод за откриване
  (йонно-камерна система)


  Методът за йонно откриване измерва йонното излъчване (йони, абсорбиращи) на погребани златни предмети. Този метод на откриване е в състояние само да намери отдавна  погребани златни артефакти.

  Бионен метод за откриване
  (био-енергийна-система)


  По време на откриването на злато методът на бионично откриване взаимодейства с биоенергията на тялото на оператора, за да анализира минималните промени на веществата в обекта. По този начин детекторът за злато Bionic X4 е в състояние да локализира почти всички златни предмети. Независимо от епохата на златото. Биоенергийната система може да се използва за намиране на прясно заровено злато, отдавна  заровено злато, както и златни артефакти, които не са погребани.

   

  Напълно автоматизираната Bluetooth връзка между смартфон и Bionic X4 прехвърля данни от сканиране директно към смартфона, където данните са картографирани на дисплея. По този начин иманярят е в състояние да види предмета, посоката и изображението през камерата на смартфона и да го поправи при по-късен анализ.

   

  Проучване на златото и търсене на съкровища 

  OKM Bionic X4 дисплей

  Благодарение на методите за двойно сканиране детекторът на злато Bionic X4 е използваем за много задачи като една от най-важните е търсене  на злато. Основното приложение на този детектор е откриването на заровено злато, т.е. златни бижута, златни статуи, златни пръстени, златни монети или златни прътове (златни кюлчета).

  Bionic X4 работи не само на суха почва, той е подходящ и за влажни места, мокри почви и може да се използва след дъждовни дни без ограничения.

  Детекторът за дълги разстояния достига най-добри показатели в слабо населени райони. Тъй като Bionic X4 е много чувствителен към промените на йонните и бионичните полета, точността се увеличава значително в необезпокоявани или изоставени области.

   

  Параметри и характеристики

  Използването на включения Android смартфон увеличава функционалността и използваемостта на Bionic X4:

 • Цифров компас за навигация (насочване)
 • Оптично фиксиране на посоката на откриване
 • Визуално фокусиране на цели
 •  

   Лов на злато с Bionic X4

  OKM Bionic X4 дисплей

  Bionic X4  се използва специално за бързо изследване и проучване, за да се проучат райони, където могат да бъдат заровени  златни съкровища. Може да се използва за бърз преглед на непознат терен, за да се намерят интересни места и погребани златни съкровища, така че е препоръчително за златотърсачи и иманяри, които нямат никаква представа откъде да започнат да го използват смело. Златотърсачът може лесно и бързо да получи общ преглед на големи площи.

  Bionic X4 е специално проектиран за недостъпни места, където е трудно да се ходи. Причините могат да бъдат натрупани гори, скалисти планини или цели скали.

   

  Търсачът на съкровища ще използва детектора на злато Bionic X4, за да сканира хоризонта и да намери посока, където може да се очаква по-голяма вероятност от скрити златни предмети. Веднага след като се определи посоката на златото, постоянният звуков сигнал на детектора ще се промени и откритата посока може да бъде фиксирана в дисплея на Android смартфона.

   

  Напречен лагер OKM Bionic X4

  За да разберете точното положение на златото, трябва да извършите триъгълно сканиране с детектора за злато Bionic X4 . За това трябва да сканирате от поне две или повече различни посоки и да проверите дали детекторът винаги отговаря на златото. Щом потвърдите два или повече положителни сигнала, точката на пресичане от всички посоки маркира потенциалното ви място от злато.

   

   

   
   
   

   

 
Подобни продукти
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION LIGHT СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 ☞В НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ:⮱OKM Fusion Light ⮱Зарядно и адаптер към кола⮱Смартфон Android,с инсталирана програма за ОКМ Fusion⮱Н

Цена: 9 878,00 лв.
ДЕТЕКТОР ЗА ВОДА И ДЕТЕКТОР ЗА КУХИНИ GEO SEEKER MINI

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 GEO SEEKER MINI -Геоелектричен детектор за вода и кухини: Определя съпротивлението на земята до дълбочина 100 м и визуализира измерените стойности в 2D-Дълбочи

Цена: 12 818,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION PROFESSIONAL PLUS

OKM Fusion е преработена и усъвършенствана версия на металдетектора Future 2018. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 FUSION PROFESSIONAL PLUSВерсията Fusion Professional Plus е

Цена: 29 165,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION PROFESSIONAL

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 OKM Fusion Professional-Компактен: това е детектор с вграден Vizualizer 3D и помощен таблет за работа-Измерване на дълбочина: С тази технол

Цена: 15 288,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!