BIONIC X4

23 014,00 лв.
 • Марка: OKM
 • Кат. номер: OKM BIONIC X4
+ -
Цена: 23 014,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001

 OKM Bionic X4

 • Класика: детектор за злато на дълги разстояния с два различни метода на откриване и софтуер за визуално локализиране за откриване на скрити златни съкровища на дълги разстояния
 • Дълбочина: Клиентите намерат съкровища с дълбочина до 20 метра в обхват от 10 км - 
 • Употреба: търсене на съкровища
 • Режими на работа: Ionic / Bionic

 •  
  YouTube Video
   
   
  LED осветление
  LED осветление
  Звук на живо
  Звук на живо
  Акумулаторна батерия с голям капацитет
  Акумулаторна батерия с голям капацитет
  говорител
  говорител
  Безжична технология
  Безжична технология
   
   

   Детектор за злато с Android смартфон

   Детектор Bionic X4  се използва за намиране на  заровени предмети на дълги разстояния. С помощта на кръстосано посочване може да се определи точното положение на разположения обект.

  Bionic X4 детектор за злато на дълги разстояния е разработен специално за търсещи злато любители  и иманяри, които търсят злато на далечни разстояния. За разлика от традиционните детектори за дълги разстояния, Bionic X4 може да се комбинира с Android смартфон за визуално локализиране на златни цели.

  Търсачът на съкровища открива запаси от златни и сребърни монети с Bionic X4 в Иран
  09 април 2018 г.
  Търсачът на съкровища открива запаси от златни и сребърни монети с Bionic X4 в Иран

   

  Методи за откриване при лов на злато

  Детекторът за злато на дълги разстояния Bionic X4 поддържа два различни метода за откриване, за да открие скрити златни съкровища:

   

  Йонен метод за откриване
  (йонно-камерна система)


  Методът за йонно откриване измерва йонното излъчване (йони, абсорбиращи) на погребани златни предмети. Този метод на откриване е в състояние само да намери отдавна  погребани златни артефакти.

  Бионен метод за откриване
  (био-енергийна-система)


  По време на откриването на злато методът на бионично откриване взаимодейства с биоенергията на тялото на оператора, за да анализира минималните промени на веществата в обекта. По този начин детекторът за злато Bionic X4 е в състояние да локализира почти всички златни предмети. Независимо от епохата на златото. Биоенергийната система може да се използва за намиране на прясно заровено злато, отдавна  заровено злато, както и златни артефакти, които не са погребани.

   

  Напълно автоматизираната Bluetooth връзка между смартфон и Bionic X4 прехвърля данни от сканиране директно към смартфона, където данните са картографирани на дисплея. По този начин иманярят е в състояние да види предмета, посоката и изображението през камерата на смартфона и да го поправи при по-късен анализ.

   

  Проучване на златото и търсене на съкровища 

  OKM Bionic X4 дисплей

  Благодарение на методите за двойно сканиране детекторът на злато Bionic X4 е използваем за много задачи като една от най-важните е търсене  на злато. Основното приложение на този детектор е откриването на заровено злато, т.е. златни бижута, златни статуи, златни пръстени, златни монети или златни прътове (златни кюлчета).

  Bionic X4 работи не само на суха почва, той е подходящ и за влажни места, мокри почви и може да се използва след дъждовни дни без ограничения.

  Детекторът за дълги разстояния достига най-добри показатели в слабо населени райони. Тъй като Bionic X4 е много чувствителен към промените на йонните и бионичните полета, точността се увеличава значително в необезпокоявани или изоставени области.

   

  Параметри и характеристики

  Използването на включения Android смартфон увеличава функционалността и използваемостта на Bionic X4:

 • Цифров компас за навигация (насочване)
 • Оптично фиксиране на посоката на откриване
 • Визуално фокусиране на цели
 •  

   Лов на злато с Bionic X4

  OKM Bionic X4 дисплей

  Bionic X4  се използва специално за бързо изследване и проучване, за да се проучат райони, където могат да бъдат заровени  златни съкровища. Може да се използва за бърз преглед на непознат терен, за да се намерят интересни места и погребани златни съкровища, така че е препоръчително за златотърсачи и иманяри, които нямат никаква представа откъде да започнат да го използват смело. Златотърсачът може лесно и бързо да получи общ преглед на големи площи.

  Bionic X4 е специално проектиран за недостъпни места, където е трудно да се ходи. Причините могат да бъдат натрупани гори, скалисти планини или цели скали.

   

  Търсачът на съкровища ще използва детектора на злато Bionic X4, за да сканира хоризонта и да намери посока, където може да се очаква по-голяма вероятност от скрити златни предмети. Веднага след като се определи посоката на златото, постоянният звуков сигнал на детектора ще се промени и откритата посока може да бъде фиксирана в дисплея на Android смартфона.

   

  Напречен лагер OKM Bionic X4

  За да разберете точното положение на златото, трябва да извършите триъгълно сканиране с детектора за злато Bionic X4 . За това трябва да сканирате от поне две или повече различни посоки и да проверите дали детекторът винаги отговаря на златото. Щом потвърдите два или повече положителни сигнала, точката на пресичане от всички посоки маркира потенциалното ви място от злато.

   

   

   
   
   

   

 
Подобни продукти
ПУЛС ИНДУКЦИОНЕН ДЕТЕКТОР OKM PULSE NOVA

OKM Pulse Nova Метален детектор с импулсна индукция (PI): разработен за търсене на естествено злато и откриване на метал Дълбочина на измерване: до 3 м (9,8 фута) Случаи на употреба: Идеален за

Цена: 3 700,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION LIGHT СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 ☞В НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ СА ВКЛЮЧЕНИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ:⮱OKM Fusion Light ⮱Зарядно и адаптер към кола⮱Смартфон Android,с инсталирана програма за ОКМ Fusion⮱Н

Цена: 9 878,00 лв.
ДЕТЕКТОР ЗА ВОДА И ДЕТЕКТОР ЗА КУХИНИ GEO SEEKER MINI

☎ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 GEO SEEKER MINI -Геоелектричен детектор за вода и кухини: Определя съпротивлението на земята до дълбочина 100 м и визуализира измерените стойности в 2D-Дълбочи

Цена: 12 818,00 лв.
МЕТАЛОТЪРСАЧ И СКЕНЕР OKM FUSION PROFESSIONAL PLUS

OKM Fusion е преработена и усъвършенствана версия на металдетектора Future 2018. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888-509-001 FUSION PROFESSIONAL PLUSВерсията Fusion Professional Plus е

Цена: 29 165,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!