Доставка , връщане и замяна на продукт

Фирма УърлдДетекторс ЕООД предоставя безплатна доставка с фирма Еконт при поръчка на стока над 100лв..Ако закупеният уред е в гаранция и има нужда от поправка транспорта е за ваша сметка. Продуктите се доставят до всяка точка на България, като заплащането става с наложен платеж.
 При доставка имате право на преглед. Ние от своя страна Ви убеждаваме, че сме коректна фирма и не злоупотребяваме с доверието на нашите клиенти .Тестваме всеки уред и поставяме батерии преди да ви го изпратим . 

Ако желате , можете да върнете закупената стока в 14 дневен срок от закупуването и!Условието важи само за продукти , които не са разопаковани и с нарушени стикери ! Доставката е за ваша сметка , като сме длъжни да ви уведомим ,че ще ви удържим сума за транспортни и опаковъчни  разходи от наша страна в размер на 50лв!  Останалата сума ще ви преведем по БАНКОВ ПЪТ в рамките на 7 работни дни!Парите се превеждат , след като получим и проверим върнатата стока!!!

Приятно пазаруване!

Фирма УърлдДетекторс ЕООД предоставя безплатна доставка с фирма Еконт при поръчка на стока над 100лв..Ако закупеният уред е в гаранция и има нужда от поправка транспорта е за ваша сметка. Продуктите се доставят до всяка точка на България в рамките на 3 работни дни ( в някои населени места доставката може да се забави до 7 дни поради липса на офис Еконт или лоша пътна обстановка, като заплащането става с наложен платеж или по банков път.Ако желаете доставка със Спиди , моля , обадете ни се .

За поръчки извън страната доставката е в зависимост от адреса.Продуктите се изпращат с куриерска фирма TNT  и ще пристигнат при вас до 4-6 работни дни.

Моля , върнете дефектните артикули за замяна, или за да Ви върнем парите. Ако искате да върнете артикул моля свържете се с нас, за да получите ОВА (Оторизация за връщане на артикул) проследяващ номер. Ще е необходимо да ни предоставите серийния номер на продукта (ако има такъв), Вашия адрес където да доставим заменената стока, и телефон за връзка.

Ако желаете поправка на уред закупен от нас ,сме длъжни да ви уведомим,че доставката ще е за ваша сметка ако артикула е в гаранция.Ако гаранцията е изтекла ,поправката се заплаща ,както и доставката.